Extremt duktiga plåtslagare

God eftermiddag på er. Hoppas ni alla har haft en bra dag och vecka hittills och att den bara blir bättre. Jag hade idag tänkt berätta för er om ett företag som hjälpte mig och min familj när vi behövde byta tak på huset. Företaget heter Kronobergs Byggnadsplåtslageri och deras plåtslagare i Växjö har gett oss otroligt bra hjälp.

En helt vanlig dag för några veckor sedan kom min son och sa att det regnade i hans rum, att det regnade från taket. Jag förstod inte vad han menade så jag gick för att undersöka det, jag märkte då att det hade blivit ett hål i taket. Jag och min man fick sitta ner och diskutera hur vi skulle lösa det här problemet, vi sökte efter lösningar på internet och vi letade även efter potentiella företag som kunde hjälpa oss med det. Vi kom fram till att vi ville byta taket eftersom vi haft det ett tag och det som sagt började gå sönder, till det behövde vi en kompetent plåtslagare i Växjö som kunde göra ett bra jobb och ge oss ett bra resultat. Vi såg mycket bra kommentarer och feedback för det här företaget och det kändes tryggt att anlita dem för arbetet. De skötte allt väldigt professionellt och jobbade på effektivt för att vi skulle få vårt nya tak så fort som möjligt. Allt gick mycket smidigare än vad vi hade tänkt oss och vi fick ett färdigt resultat av ett fint tak fortare än vi trott. Allt kändes väldigt bra, valet att lägga nytt tak och att ta hjälp av det här företaget och deras plåtslagare i Växjö. Det blev mycket bättre än vad vi hade tänkt och det gör att jag idag verkligen kan rekommendera dem till er som behöver hjälp av en plåtslagare med exempelvis plåttak.