Nya fina hästhinder till familjens ridbana

Tjena, hallå, hej. Halva veckan har gått och det är äntligen snart långhelg, något som är otroligt uppskattat av mig och min familj. Det kom även väldigt passande då vi behöver träna mycket inför en ridtävling som äger rum om några veckor. Till det har vi även fått nybyggda hinder tack vare företaget Bygg-Magnus Stallprodukter.

Jag började rida som liten, det är ett intresse som har följt med mig in i vuxen ålder också. Genom att jag har ett så stort intresse för det har även mina döttrar intresserat sig för det, idag tävlar vi alla tre i olika tävlingar. I dagsläget har vi två egna hästar på vår gård i närheten av Aneby, vilket gör att vi spenderar mycket tid med dem. Min äldsta dotter ska delta i en tävling om några veckor och vi har redan dragit igång med att träna inför det. Vi kände dock att våra hinder behövde uppdateras, vi tog därför kontakt med Bygg-Magnus Stallprodukter då jag läst om dess tjänster inom bygg i Aneby. Jag var medveten om att de tillverkade hästhinder och kände därför att det passade perfekt för det vi sökte. Vi fick kvalitativ hjälp med att bygga nya hinder till ridbanan utifrån de önskemål som framgått. Vi alla blev jättenöjda med att det här företaget hjälpt oss med inom bygg i Aneby, vi fick hästhinder som liknade de resultat vi hade föreställt oss. Vi kan nu utan problem öva med de nya hindren inför min dotters tävling, vi kan förbereda oss väl. Tack vare att vi fick så bra hjälp kan jag verkligen rekommendera det här företaget till alla er som behöver hjälp med något inom bygg i Aneby.